Stelvio, Galibier og Alpe d´Huez
Dato: 01-09-2017  -  10-09-2017

– klassiker på klassiker ... 

1. - 10. september 2017

Lake Como ColDuGalibier
Haarnaalesving

Over det legendariske Passo dello Stelvio og en tur rundt ved Como Søen, europas dybeste sø, er blandt andet på programmet.

Fat cyklen og tag med på denne fantastiske tur, hvor der er mulighed for udfordringer ad libitum. Der er mange smukke oplevelser og bjergpas undervejs. Blandt andet kommer vi til Passo dello Stelvio, der af TV-programmet Top Gear er kåret til "The Greatest Driving Road in the World". Vejene fører opad mod de ikoniske pas, som enhver cykelrytter drømmer om at besejre. Det er stigninger, som alle ønsker at prøve kræfter med, så du er aldrig alene på vej opad mod det næste pas.

Turen byder på et væld af smukke oplevelser og du tager turen på din egen cykel, der medbringes i vores moderne cykeltrailer. Vi har efterhånden mange års erfaring med håndtering af de dyrbare 2-hjulede og har fuld respekt for, at det hører til blandt kæreste eje. Derfor har vi også sørget for mulighed for at tegne en transportforsikring på din cykel. Prisen  afhænger af cyklens værdi - men det koster ca. kr. 200,- for en cykel til kr. 50.000,-.

Alperne program2017

På toppen af Alperne

  • De bedste bjerge på en uge
  • Storslåede indtryk – uanset hvilken rute, man vælger
  • Vinmarkerne bliver høstet i denne tid!
  • Stigningerne giver velvære – især når dine cykelkammerater har sved på panden
  • Morgenmad ifm overnatningerne samt aftensmad på tre udvalgte dage

kr. 6.900,- / person

9 overnatninger i delt dobbeltværelse 

Pris pr. person     kr. 6900,00,-
Se Rejseprogram