Busreklame

Lej en luksuriøs VIP-konferencebus og få dit brand eller budskab eksponeret med folieindpakning.
Ring: 66 11 31 31

Busreklame på VIP-busserne

Når du lejer vores eksklusive VIP-konferencebus, får du ikke blot en luksuriøs transportløsning, men også en unik mulighed for at få dit brand eller budskab eksponeret på en stor skala. Vi tilbyder nemlig at pakke bussen ind med din reklame – enten delvist eller med fuld folieindpakning, så din kampagne kan rulle gennem byerne og skabe maksimal opmærksomhed.

Uanset om du ønsker en diskret, informativ dekoration eller en iøjnefaldende løsning, er busreklame en effektiv og prisvenlig måde at nå ud til en bred målgruppe på. Og med vores VIP-bus, der er designet til at levere en eksklusiv oplevelse, får du ekstra synlighed og prestige knyttet til dit brand.

Ved at kombinere busleje og reklameindpakning opnår du både komfort og markedsføringsværdi, når du eller dine kunder rejser rundt i bussen. Hvor end turen går, vil dit budskab køre med.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan du kan foliere vores VIP-bus, og få dit brand til at rulle gennem gaderne!

Kontakt os i dag for et tilbud på reklame og transport i VIP-bus

Vil du opleve luksus, komfort, fleksibilitet og markedsføring i én samlet løsning? Kontakt os i dag for at få et skræddersyet tilbud på leje af en VIP-bus. Hos Bergholdt Busser gør vi alt for at sikre, at din rejse bliver en succes, uanset om det gælder en kort forretningsrejse eller en længere tur med oplevelser undervejs. Lad os stå for din VIP-transport – og giv dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige!

Find inspiration til din næste gruppe/foreningsrejse

– vi arrangerer gerne! 

Leder du efter inspirerende endagsture, sjove underholdningsture eller spændende rejser? – Så kig forbi vores søstersider Frørup Rejser og Nyborg Rejser.

Hvem kører med os?

Vi er stolte sponsorer af