Lej en bus hos Bergholdt

Bergholdt er din fynske samarbejdspartner,, når du skal leje en bus
Ring: 66 11 31 31Indhent tilbud

Lej en bus hos Bergholdt

Hos Bergholdt, har vi et stort udvalg af busser, du kan leje. Uanset om du planlægger en lille udflugt eller en større rejse, har vi den rette bus til dig.

Vores flåde spænder fra minibusser, der kan rumme så få som 9 personer, til store turistbusser med plads til hele 88 personer. Hvis din gruppe er større end 88 personer, sørger vi naturligvis for ekstra busser, så alle kan rejse sammen.

Vores busser er udstyret med moderne faciliteter, der sikrer, at du får en behagelig oplevelse fra start til slut. Når du lejer en bus hos os, får du altid en komfortabel og sikker rejse.

Vores busser

Vi tilbyder busser til alle slags arrangementer. Vores busser er opdelt i tre hovedkategorier, så vi kan imødekomme præcis dine behov:

Minibusser

 Minibusser med plads til 9-19 personer

Turistbusser

Større turistbusser med plads op til 88 personer

VIP bus

VIP bus med plads op til 32 personer

Lej en bus med chauffør

Når du lejer en bus med chauffør hos Bergholdt, får du mere end bare en transportløsning. Du får en rejseoplevelse, hvor servicen er i højsædet. Vores professionelle chauffører er erfarne, venlige og dedikerede til at give dig den bedst mulige oplevelse.

Uanset om du planlægger firmaevent, skoleudflugt, bustur til udlandet, foreningsudflugt eller noget helt andet, sørger vi for, at alt forløber glat. Vores chauffører er uddannede til at håndtere alle typer kørselsbehov og gør altid deres yderste for at sikre en god oplevelse for alle passagerer.

Få et tilbud på leje af bus

 Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på leje af bus.

Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte busløsning, der matcher dine behov.

Find inspiration til din næste gruppe/foreningsrejse

– vi arrangerer gerne! 

Leder du efter inspirerende endagsture, sjove underholdningsture eller spændende rejser? – Så kig forbi vores søstersider Frørup Rejser og Nyborg Rejser.

Hvem kører med os?

Vi er stolte sponsorer af